DING DONG ZGODBEDing-dong. Kdo zvoni? Ob Ding dong zgodbah niti za hip ne boste zatisnili očesa. Opraviti boste morali z neotesanimi gusarji, speči torto za teto povodnega moža in s pesmijo premagati najbolj neustrašne viteze.
Čudaška in izjemno zabavna knjiga z namigi na znane pravljice vas ne bo pustila ravnodušnih. Serijo kratkih pripovedi lahko berete z dveh strani; z deške in dekliške perspektive.

Ključne besede: gusarji, povodni mož, čarovnica, vesoljček, nindže, čarovnica, pravljice.

Zakaj je knjiga dragocena: Ker gre za kratke in zabavne, jezikovno izbrušene zgodbe, polne poguma, prebrisanosti, duhovitosti in z nespornim čutom za pravičnost. Knjiga, primerna tudi za bralce začetnike.

JANA BAUER je otroška in mladinska pisateljica. Odraščala je v Kočevju, poletja pa preživljala pri babici ob reki Kolpi. Njen oče je bil strasten pripovedovalec zgodb in prav legende o čarovnicah, duhovih in tihotapcih so najbolj vplivale na razvoj njenega domišljijskega sveta.

BOJANA DIMITROVSKI se je rodila v Beogradu. Prve ilustracije je ustvarila za revijo Politikin Zabavnik. Sredi devetdesetih let je nekaj časa živela v Kanadi, kjer se je ukvarjala predvsem z računalniško, uporabno ilustracijo in animacijo.

KNJIGO LAHKO NAROČITE NA TEJ POVEZAVI