fbpx

Preverjanje prijav k projektu NMKZbiranje prijav k projektu je zaključeno, tako da si zdaj lahko vsi skupaj malo oddahnemo. Z veseljem vas obveščamo, da smo dosegli rekordno število prijav, z nami bo letos bralo in ustvarjalo več kot 33. 000 otrok iz slovenskih osnovnih šol in vrtcev! Navdušeni smo, da se je naša vesela bralska skupnost še povečala in da bomo skupaj z vami, dragi mentorji in mentorice, kalili nove generacije mladih bralcev in bralk.

Za začetek bi se radi prepričali, da smo si zares zabeležili vse vaše prijave. Zato bi prosili tiste, ki ste oddali spletno prijavnico in niste dobili potrdila, da najprej preverite še poštni predal za promocije ali vsiljeno pošto. Če potrdila tudi tam ne najdete, se nam oglasite na zalozba@sodobnost.com ali nas pokličite na številko 01/ 437 21 01.

Ob tej priliki nam preostane le še, da vam izrečemo toplo dobrodošlico, tako tistim, ki ste se nam letos pridružili na novo kot tudi tistim, ki ste z nami že več let, nekateri celo od samega začetka.