fbpx

NMK vabi k dodatnim dejavnostim + ugodne cene knjigDragi NMK-jevci,

Projekt NMK je v polnem teku, zato vas prijazno spomnimo na številne DODATNE dejavnosti, ki se jih lahko priključite. Vabljeni, da se nam oglasite na e-poštni naslov:

1. Če bi želeli prejeti PISMO PRESENEČENJA avtoric Ive Bezinović-Haydon ali Susanne Mattiangeli.

2. Če bi radi z nami delili vaše fotografije z IZMENJAVE KNJIŽNEGA JUNAKA.

3. Če bi nam radi poslali fotografije vašega prekrasnega BRALNEGA KOTIČKA. Fotografijo nam pošljite skupaj z dvema ali tremi stavki, v katerem kotiček opišete, poveste, koliko knjig je v njem in kako je poskrbljeno za udobje. Zadnji rok: 20. marec.

4. Če bi se radi udeležili NATEČAJA ZA NAJDALJŠI BRALNI VLAKEC. K dejavnosti se ni treba prijaviti, pač pa nam najkasneje do 13. aprila pošljite fotografijo vašega vlakca, skupaj z informacijo o številu otrok in številu prebranih knjig / vagončkov.

5. Če bi želeli prejeti RAZGLEDNICE Z ILUSTRACIJAMI IZ KNJIG, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec.

Pri KUD Sodobnost International skrbimo za promocijo vrhunske literature, vzgajamo nove avtorje, opozarjamo na probleme v svetu literature in branja ter jih skuša aktivno reševati.

V februarju, mesecu kulture, smo izbrali odlične knjige, s katerimi boste lahko obogatili vaše knjižne police ali ob koncu leta nagradili zveste bralce. Na našem seznamu boste našli veliko nagrajenih avtorjev, knjig z zlatimi hruškami, pustolovskih zgodb, ki se preberejo na dah in tistih zgodb, ki se zasidrajo v srce in tam prebivajo še leta. Da bi bile knjige dostopne vsakomur, smo pripravili izjemne popuste (30 %) na vse knjige v katalogu. Knjige lahko naročite le preko e-naslova zalozba@sodobnost.com. Ob vsakem nakupu nad 40 EUR vam podarimo stroške poštnine. Cene veljajo le v mesecu februarju (od 1. 2. 2024 do 29. 2. 2024).

Za naročila nam pišite na zalozba@sodobnost.com ali nas pokličite na +386 (0)1 4372101.